אישיאס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/06/2009 | 15:30 | מאת: שירי

יש לי פריצת דיסק בחוליות L-4'L-5 ולחץ על העצב שמוביל את התחושות לרגל שמאל כתוצאה מכך יש לי כל הזמן כאבים באזור העליון של הישבן מצד שמאל וכן בשוק רגל שמאל בצד החיצוני עשיתי טיפול אצל כירופרקט וטיפולי פיזיוטרפיה אך לא עזר לי האם ניתוח אנדוסקופי בעמוד השדרה יכול לפתור את הבעיה והאם זה לא מסוכן? תודה מראש

שלום שירי, בהחלט, ניתוח אנדוסקופי יכול לעזור. בשיטה שאני עובד, הניתוח בטוח והוא מתבצע תוך צפייה במסך כאשר איכות התמונה וההגדלה הם כמעת פי 100. הסיכון לנזק עצבי נמוך ביותר, כל המטופלים שעברו ניתוח בשיטה זו השתחררו למחרת וחשו בהקלה מיידית בכאב.

26/06/2011 | 22:16 | מאת: רובי

מבקש לדעת אודות קצב ההחלמה ותקופת ההחלמה תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק