בלט דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/04/2010 | 13:39 | מאת: שוש

ד"ר דוידובץ שלום, מזה כחצי שנה אני סובלת כאבים עזים ברגל שמאל ובעכוז. לקחתי את כל סוגי משככי הכאבים אך ללא הועיל . בבדיקת CT האחרונה שעשיתי התגלה בלט דיסק משמעותי עם עיבוי של פלבום ולחץ על פורמן שמאל ל 45 ,רגישות על שרירים פאראורטברליים מתניים ועל עכוז שמאל . האורתופד שבדק את הדיסק של ה CT המליץ על שאיבת דיסק . מה דעתך/ המלצתך ? הבנתי ששאיבת דיסק לא תמיד עוזרת. בברכת חג שמח

ניתן לנסות למרות שהסיכוי לשיפור לא גבוה. במידה ולא יעזור ניתן לבצע את הניתוח האנדוסקופי.

06/04/2010 | 14:38 | מאת: שושי

תודה רבה על תשובתך, אין אני מעונינית לבצע שתי פעולות פולשניות. שאלתי האם לא כדאי לוותר על השאיבה ולבצע ישר את הניתוח האנדוסקופי בהתאם למימצאים שתיארתי לך ? אודה לך על תשובתך .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק