פריצות דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/03/2010 | 10:36 | מאת: מירי

0505שלום רב, אני בת 25 ומזה 8 שנים אני סובלת מ-2 םריצות דיסק (L4-L5 L5-S1) הבנתי כי ישנו טיפול(ניתוח) שרואיינת עליו שאני אשמח לקבל פרטים עליו.טיפול של שעות ספורות אשר יכולות לפתור בעיה זו. האם טיפול (ניתוח) זה מיועד לכל מצב? ולכל הגילאים? אני מבררת זאת מאחר ואני חפני חתונה ומפחדת להכנס להריון מאחר ואני סובלת לא מעטת מכאבי גב אשר גם מקרינים לרגליים אני מתקשה בהליכות אני סובלת מכאבים השינה. אשמח לקבל חוות דעתך בעיניין האם אני יכולה להתאים מהמידע הקצר אשר ציינתי. מירי סויסה

אם תצטרכי ניתוח, כמובן, ניתן לבצע אותו בשיטה שלי.

16/03/2010 | 07:55 | מאת: מירי

האם ניתן לקבל כתובת וטלפון של המרפאה על מנת לקבוע פגישה? ולדעת אילו מסמכים עליי להביא עימי?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק