רגליים מתאבנות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/07/2009 | 22:08 | מאת: תחיה

אני בת 80. בריאה בדרך כלל. בזמן האחרון משתתקות לי הרגליים- . תוך כדי הליכה פתאם מתאבנות.בצילום התגלה שזזה חוליה בין L 4-5 וגרמה להיצרות . אני נוטלת תרופת איבופן 600 מ'ג כל יומיים שלושה כשיש כאב וזה מרגיע לכמה ימים. השאלה- האם הכדורים הללו מסוכנים לטווח ארוך? לכבד כליות? וכו'? והאם אין מנוס מניתוח ?? ועד כמה מסוכן ניתוח כזה בגילי???

אם אכן ההיצרות ב L4-5 גורמת לבעיות ברגליים ניתן לבצע ניתוח אנדוסקופי יעיל עם החלמה קצרה גם בגילך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק