הקרנת כאבים לשתי הרגליים (פריצה L5 - S1)

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/07/2009 | 03:43 | מאת: עזרא שושני

שלום רב. אני סובל מהקרנת כאב לשתי הרגליים. CT הראה פריצת דיסק ולחץ על העצבים לשני הצדדים בין L5 ל- S1 (לפי הגדרת הרופא: "לחץ בינוני") אני נוטל וולטרן (שחרור איטי) פעם ביום, 75 מ"ג וכן מתילקובל. אתחיל פיזיותרפיה בקרוב. אודה לתשובתך באשר לטיפול ובאשר לניתוח פוטנציאלי בהמשך. בברכה, ד"ר עזרא שושני

יתכן מאוד שתשתפר אם מדובר בתקופה קצרה, מיד לאחר פריצת דיסק חשוב להיות במנוחה יחסית ולהמנע ממאמצים פיזים והרמת משאות כבדים. אם אחרי 3 חודשים אין שיפור במצב ניתן לשקול התערבות ניתוחית

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק