3 פרצות דיסק בת 18

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/07/2009 | 21:39 | מאת: יעל

בגיל 14 התגלה לראשונה 2 פרצות דיסק הילדה טופלה בטיפול שמרני בעיקר כרופרקטיקה, כיום לאחר 4 שנים זה פרץ שוב ועלה ל3 פרצות דיסק, הרפא ממליץ על ניתוח, אנו מאוד חושים ומנסים טיפולים שמרניים. אשמח מאוד לקבל את התייעצותך.

היא צריכה MRI, במידה ויש אשמח לראות במה אוכל לעזור.

07/07/2009 | 22:14 | מאת: יעל

תודה על התייחסותך המהירה, יש לנו MRI בהבחנה L2-L3 בלט דיסק קל פומינות חופשיות, אימפרסיה מינימלית על השק L3-L4 בקע דיסק מרכזי גדול. אימפרסיה נכרת על שק טקלי. היצרות של קוטר קידמי אחורי של תעלה ספינלית . היצרות פורמינלית דו צידית L4-L5 דיסק פרצנטרלי שמאלי. קרע אנולרי. אמפרסיה על שק טקלי ושורש L5 משמאל. L5-S1 בקע דיסק גדול מרכזי. אחורי אימפרסיה קשה על שק טקלי היצרות ספינלית גרמית ב- L5-S1 שוב תודה על האכפתיות והמיידיות במתן ההתייחסות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק