האם ניתוח אנדוסקופי יכול לעזור לי?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/01/2010 | 09:36 | מאת: דוד

000054לפני כ6 וחצי שנים אובחן אצלי בקעים דיסקלים בגבהים l5-s1 ו l4-l5 ו l3-l4 מאז סבלתי מכאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל במשך תקופה זו עברתי סדרות של טיפולי פיזותרפיה ,קבוצות גב ,משככי כאבים וטיפולים אלטרנטיבים ,במשך כל התקופה הזו המצב החמיר וההקרנה כיום היא לשתי הרגלים לכל אורכם וכאבים בהליכה כשאני דורך על רגל שמאל וכאבים חזקים בגב עליון נשלחתי בדיקת סיטי ואלו הממצאים l3-l4 -מרווח דיסקלי מוצר עם זיזים אחוריים מינימלים בחוליות הסמוכות ,בלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ מקומי על קדמת השק התקאלי ומחיקה של השומן האפידוראלי הסמוך l4-l5 -מרווח דיסקלי מעט מוצר באספקט האחורי ,הודגם בקע דיסקלי גדול הגורם ללחץ ניכר על השק התקאלי ובמהלך של השורש השמאלי ,התעלה הספינלית רכה מאוד מוצרת עד 5.0 מ"מ במרווח l5-s1 - מרווח דיסקלי מוצר ,זיזים אחוריים היקפיים מינימלים בחוליות הסמוכות בלט דיסק היקפי מינימלי לתואם זיזים הקיימים המשיקים לשק התקאלי ,אין לחץ על השורשים c6-7 מרווח דיסקלי מעט מוצר באספקט האחורי ,בלט דיסק אחורי היקפי מינימלי המשיק לשק התקאלי ,אין לחץ על השורשים. אודה לך מאוד על היתיחסותך ,ואיזה פיתרון יכול לעזור לי אני בן 26 אני עובד בעבודה פיזית וזה מגביל אותי מאוד תודה מראש

הניתוח האנדוסקופי יכול להתאים לך כמו לרוב האנשים הסובלים הזקוקים לניתוח. תזדקק ל MRI עמוד שדרה מותני ונוכל להפגש (תוכל לקבל הפנייה גם לאחר הפגישה) הניתוח האנדוסקופי יכול לפתור ישירות את הבעייה מבלי לפתוח גדול את הגב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק