כאבי גב תחתון מזה כשנה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/06/2009 | 02:57 | מאת: חני

שלום רב, אני בת 36, סובלת מכאבי גב שמאל תחתון עזים המקשים על ישיבה עם הקרנות מעטות לרגל שמאל. טיפולים מסוגים שונים לרבות זריקות לא הועילו. אני מתגוררת בארה"ב כרגע ולאור תוצאות MRI לפיהן יש לי דיסק ניווני בשכבת L5 - S1 ופריצת דיסק באותו גובה הוצע לי ניתוח SPINL FUION שכידוע תוצאותיו שנויות במחלוקת. שמעתי על השיטה שלך לניתוח אנדוסקופי. האם זה יכול להתאים למצבי? המון תודה

הניתוח האנדוסקופי יכול להתאים ככל הנראה, בלי שתצטרכי קיבוע.

30/06/2009 | 23:13 | מאת: חני

תודה מהו שם הניתוח האנדוסקופי באנגלית? והאם אתה מכיר מקום במנהן שעורך ניתוחים כאלה? אם לא, ואיך ניתן לקבוע אצלך תור?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק