מעקב אחרי ניתוח קיבוע ע"ש צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/05/2013 | 12:42 | מאת: רונה

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח לקיבוע ע"ש צווארי. רציתי לדעת מה המעקב המקובל. הרופא המנתח אמר לי שאין צורך ושום מעקב שבצילום שלאחר שבועיים של הנתוח כל נראה בסדר. שמעתי מרופא אחר שכדאי לעשות MRI לאחר שלושה חודשים כדי לראות שהעצם מתחיל לגדול במקום הנכון ו MRI נוסף לאחר שמונה חודשים שזה סוף התהליך של איחוד העצם. מה נכון לעשות?.

כל מנתח לשיטתו, מה שהרופא המנתח ממליץ זה מה שתעשי.

19/05/2013 | 18:49 | מאת: מילקי

שלום, מקווה שאת מרגישה בטוב. האם אפשר לדעת אצל מי נותחת ואיזה סוג ניתוח עברת?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק