סובלת 5 שנים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/04/2013 | 13:57 | מאת: שרון

שלום , אני סובלת מזה כ 5 שנים משני בקעי דיסק בחוליות הגב התחתון . כיום מתפקדת אך עם פגיעה באיכות חיי כאשר כל הזמן מרגישה את הכאב גם אם הוא נסבל. רופא מנתח המליץ לי על ניתוח לפני 3 שנים אך סירבתי. השאלה שלי היא כזאת אני לא משותקת למיטה , מרגישה לעיתים חולשה ברגליים אך היא זמנית וקלה אך כל הזמן מודעת לבעיה . קשה לשבת הרבה זמן , קשה לעמוד הרבה זמן וכו האם ניתוח יכול להעלים לגמרי את הכאב כפי שציין אותן רופא כבמטה קסמים?

אם איכות החיים שלך נסבלת איני חושב שניתוח כדאי כי בכל ניתוח יש סיכון מסויים ואם לא חייבים אז עדיף שלא. ניתוח הוא לא מטה קסמים ולא הופך את הגב לתקין במאת האחוזים.

ראי למטה

02/05/2013 | 11:13 | מאת: שרון

תודה על התשובה הכנה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק