בעיות גב (?)

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/04/2013 | 14:17 | מאת: כמוני

שלום אני סובל מזה כחודש מהפרעות תחושתיות בשתי הרגליים ולפעמים גם זרמים ושריפה באיזור האשכים\חלק שבין האשכים לפי הטבעת. מיום ראשון התחלתי גם לסבול מזרמים באיזור פי הטבעת ולפעמים אני מרגיש כאילו איזורים מסביב נרדמים (מתעוררים בשינוי תנוחה). נבדקתי ע"י אורתופד שקבע שמצב כללי תקין, הליכה יציבה ותנועות תקין. החזרים מאוד ערים דו צדדית אך בבינסקי וקולונוס לא הופקו. בנוסף, שלח אותי ל MRI שממנה הודגם רק בלט ב l3-l4. בדק אותי נוירולוג שלא ממש מצא משהו (עשה בדיקת רפלקסים והסתכל על ההדמייה). בימים האחרונים אני מרגיש שם רדימות לסירוגין. למי עליי לפנות בנושא ?

10/04/2013 | 21:23 | מאת: כמוני

מודגם שמורל גודול בלוחית עליונה קימית שמאלית של D12 עם הנמכה קלה של גוף החוליה ואנגולציה קיפותית מינימלית של מעבר גבי מותני. בלט דיסק אחורי מרכזי וצדד משמאל עם סדק אנולרי ולחץ על השק הדוראלי ללא לחץ על חוט השדרה. תעלה ספנילית גרמית ברוחב תקין. חוט שדרה בעובי ובעוצמת אות תקין. הקונוס בL1 ללא עדות לאותות חריגים. l1-l2 בלט דיסק דיפוזי על לחץ קל על השק הדורלי ללא לחץ על השורשים. l4-l5 בלט דיסק אינטרה פורמינלי ל הגורם להצרות פורמן הנוירלי משמאל. ---- את התוצאות הנל בדק מומחה עמוד שידרה. אני ממש מבולבל, היום אמרו לי שכדאי לפנות לאורולוג כי יכול להיות שזה בכלל דלקת בערמונית. למי להמשיך לפנות ? לבקש עוד חוות דעת ממומחה עמוד שדרה ?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק