בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/02/2013 | 08:49 | מאת: שירה

ד"ר דוידוביץ שלום רב, חששתי שאולי לא ראית את התגובה שלי בענין נימולים באזור החזה וכו', ולכן פתחתי שוב כהודעה חדשה. תודה רבה על תשובתך. כן, בהחלט אתה יכול לנתח כבר דרך הפורום!!! תבורך!!! שאלתי היא אם זה מסביר את הסימפטומים, כיצד אני מתגברת עליהם כעט? מה עלי לעשות? אני מרגישה שיש לי נימולים ו/או תחושות שדומות לכך בכל אופן, לא יודעת ממש להסביר התחושות אך הן קיימות כאמור 24 שעות ביממה ללא הפסקה ממש מצב כרוני כבר חצי שנה! מה עלי לעשות ? למי עלי לפנות? תודה על סבלנותך והיחס. ב ב ר כ ה

ההתייעצת בפורום אינה תחליף לבדיקת רופא. טיםול סימפטומטי אצל נוירולוג ומעקב אצל נוירוכירורג.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק