התלבטות בסוג הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/01/2013 | 22:31 | מאת: מאיר זריהן

דר' שלום. ביקרתי אצלך במרפאה ב 10/1/13 והמלצת לי לבצע את הניתוח שהמליץ לי דר ניסים אוחנה. אכן קבעתי תור לניתוח לעוד חודש אצל דר' אוחנה, ניתוח קיבוע של שתי חוליות L3-L4. לאחרונה נחשפתי לניתוח קיבוע בשיטת ה "טופס" בניתוח קיבוע אצל דר' אוחנה החוליות שקובעו מאבדות את יכולתן לנוע בחופשיות. לעומת זאת קיבוע החוליות במערכת ™TOPS משחזרת את יכולת התנועה בכל הכיוונים. בקריאה באנטרנט, קיבוע חוליות במערכת TOPS של Premia Spine יש תוצאות רפואיות טובות יותר בהשוואה לניתוח קיבוע רגיל. אני פונה אליך ומבקש את עזרתך לעזור לי להחליט: האם מערכת "טופס" מוכרת לך, אם כן: מה הייתרונות והחסרונות של מערכת ה"טופס" לעומת קיבוע רגיל. האם תןכל להמליץ לי, איזו שיטה כדאית יותר עבורי. תודה' מאיר זריהן

אין לי נסיון עם המערכת הזאת. לא מכיר את התוצאות. כדאי שתתיעץ עם ד"ר אוחנה. יש לבדוק את עמידות המערכת לאורך זמן.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק