ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/01/2013 | 09:21 | מאת: אסף

ד"ר דוידוביץ שלום, להלן הממצאים מבדיקת הסי טי שעשיתי מאסותא: הבדיקה בוצעה בחתכים דקים ועוקבים כולל שחזורים למרווחים הדיסקלים התוויה קלינית: כאבי גב תחתון המקרינים לשמאל. ממצאים: בשחזור דיגיטאלי צדדי הודגמו גופי החוליות ללא סטייה. מבנה גרמי תקין. אין עדות לבלט דיסק משמעותי. אין עדות להצרות חלל התעלה או הפורמינות. :T12-L5 גבהים בקע והרניאציה אחורית שמאלית גדולה של הדיסק הלוחצת במידה ניכרת על מוצא העצב השמאלי. :L5-S1 גובה היפרטרופיה פאצטלית. סקלרוזציה ואוסטאופיטים בצורת גשר במפרק הסקרואיליאקלי מימין המתאים לסקרואילאיטיס. התרשמות: בקע דיסק גדול כמפורט. אודה לשמוע את הצעתך האם מומלץ לנתח? כמו כן האם עושים זאת באופן פרטי או דרך הקופה?

29/01/2013 | 09:23 | מאת: אסף

שכחתי לציין שאני בן 28. סובל מכאבים חזקים כבר במשך חצי שנה-כאבים תמידיים. מדי פעם לוקח ארקוקסיה שהכאב מאוד חזק. רק רגל שמאל כואבת באיזור שריר התאומים, הרגל נרדמת לעיתים קרובות (נמלולים). תודה רבה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק