מי והיכן הם המנתחים הטובים והמנוסים בארץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/01/2013 | 21:14 | מאת: אלון

שלום, אובחנה אצלי פריצת דיסק צווארית עם הצרות קשה בתעלת חוט השדרה ו cervical myelopathy- הומלץ לי על ניתוח ACDF בגישה קדמית. רציתי להתייעץ בפורום לגבי זהות ומיקום מומלצים לביצוע הניתוח- מי המנוסים בארץ- והיכן מבצעים ניתוחים מסוג אלה בתדירות והצלחה הכי גבוהים. בתודה רבה, אלון

26/01/2013 | 09:42 | מאת: אמיל

ברור שדוידוביץ הוא מהטובים ביותר.אבל לא ברור המצב שלך. האם עשית MRI ,האם יש לך חולשה או כאבים בידיים? האם יש לך חולשה או כאבים ברגליים? האם אתה מתפקד כרגיל ? בן כמה אתה? באילו גבהים בדיוק יש לך את הממצאים.

26/01/2013 | 16:35 | מאת: אלון

בצעתי mri עם ממצאים של הצרות קשה בתעלת חוט השדרה וסימני מילופתיה צווארית בין c5-c6 ו c6-c7 התסמינים הקלינים הם עוויתות שרירים (קלות) לא רצוניות שהתחילו בידיים ולאחרונה התפשטו לשרירים נוספים בגוף -רגליים גב בטן, והרגשת רעד/טונוס כללי בשרירי הגוף

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק