פריצה דיסק חוליה L4-5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

28/06/2009 | 07:30 | מאת: NNNNN

בוקר טוב ושבוע טוב תודה על התשובה מאתמול ברצוני לברר איתך אם ניתן לעשות את הניתוח בכל בית חולים....כתבת שאחוזי הניתוח טובים השאלה אם עודף משקל לא מפריע.....וכמה זמן שיקום אחרי הניתוח....ולהגיד בקצרה מה זה ניתוח אנדוסקופי תודה מראש....

בכל מה שקשור לעמוד השדרה, עודף משקל תמיד מפריע. השיטה האאנדוסקופית שבה אני מבצע את הניתוחים לא מתבצעת במקומות אחרים והודות לשיטה זו ניתן לנתח מגוון רב של בעיות עמוד השדרה ולא רק פריצות דיסק. תוכל להכנס לעמוד שלי באתר של בילינסון (דרך המחלקה הנוירוכירורגית),שם תמצא הסבר על השיטה.המטופל מתהלך שעה אחרי הטיפול וללא צורך בשיקום.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק