בלט דיסק - ללא תפקוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/10/2009 | 23:54 | מאת: יצחק

אני כבן 38 בריא בד"כ וטכנאי מיזוג וקירור במקצועי. לפני כ-3 חודשים החלו לי כאבים בגב התחתון ובעיקר באגן שמאל וברגל שמאל עד לברך (כולל). כאבים כדקירות של סכין מתמשכים לא יכול לעמוד הרבה עד כדי שהם מעירים אותי באמצע הלילה. הישיבה מטיבה עימי. לפני כחודש כבר לא יכולתי לתפקד. עשיתי C.T ובו נאמר לי בסיכום : שינויים דיסקוגניים ניכרים הבולט ביותר בגובה L3-L4 עם בלט זה בקע. במשך כל תקופה זו לקחתי לסירוגין ארקוקסיה 90, וולטרן (זריקות), אטופן וכיו"ב. הכאבים ניכרים בהסבת הראש לצד שמאל. אשמח לשמוע את חוות דעתך לגבי איך אני יכול להתמודד עם המצב. תודה מראש.

אם הכאבים לא התמתנו ב 3 החודשים הייתי ממליץ על MRI ויתכן מאוד שניתוח אנדוסקופי יכול לעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק