עזרה בפענוח התשובה- דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/10/2009 | 11:49 | מאת: מיה

שלום רב , עשיתי CT ואלו התוצאות אודה על עזרה בפענוח התשובה סריקה C2-C3, C3-C4 בלט דיסק אורי מינימאלי התעלה העצבית ברוחב תקין המפרקים האונקוורטבראלים תקינים אין הצרות פורמינלית סריקה C4-C5 בלט דיסק אחורי מינימלי נוגע בחוט בגוף חוליה C5 זיז גרמי קדמי הצרות קלה של הנקב משמאל. התעלה העצבית ברוחב תקין המפרקים האונקוורטבלים תקינים C5-C6 הצרות קלה של הנקבים דו"צ אין עדות לבקע התעלה העצבית ברוחב תקין המפרקים האונקוורטבאלים תקינים סיכום: בלטי דיסק מינימאלים תודה רבה מיה

לפי הפענוח אין מצב דחוף. תלוי ממה את סובלת, ניתן להפנות לMRI על מנת לבדוק אם ניתוח אנדוסקופי יכול לעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק