פריצת דיסק בחולים L4-5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/06/2009 | 20:36 | מאת: NNNNN

בשנת 2002 עברתי שאיבת דיסק ...לאחר מספר שנים החלו הכאבים שוב בברך ימין אחרי מנוחה ארוכה לא עזר .עשיתי CT והתברר שיש לי שוב בעיה באותו חוליה....השאלה האם אפשר לעשות שוב שאיבת דיסק באותו מקום....

שאיבת דיסק בהרבה מקרים לא מתבטאת בהורדה משמעותית של נפח הדיסק או שינוי ב CT לאחר הניתוח.במידה והשאיבה לא עזרה באופן משמעותי לא מצפה שיעזור בשנית. במידה וישנם כאבים מקרינים לרגל כתוצאה מלחץ על השורש ניתן היום לבצע ניתוח אנדוסקופי אשר נותן פיתרון ישיר לבעייה עם אחוזי הצלחה גבוהים והחלמה מהירה.

27/06/2009 | 22:17 | מאת: ממממ

בהמשך לתשובה למכתבך....ברצוני לדעת אם יש קשר בין הצלחת הניתוח עם משקל עודף....ולדעת אם עושים את הניתוח בכל בית חולים ולהדות לך על מתן תשובה מהירה תודה ושבוע טוב

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק