כאבים בצוואר עם הקרנות לאזור הראש (זרמים חזקים)

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/06/2009 | 16:29 | מאת: יפה

הגיל שלי 67 אני סובלת מכאבים חזקים + זרמים באזור מתחת לצוואר עד לאמצע הראש, בוצע בדיקת C.T סריקה טומוגרפיה ממוחשבת של עמוד השדרה הצווארי C1-D1 מנח אקסיאלי עם שיחזורים. להלן התוצאות: 1.שינויים ניווניים דיפוזיים 2.בלט אחורי מרכזי ומשמאל של דיסק C5-C6 3.בלט מרכזי של דיסקים C3-C4, C4-C5. קיבלתי מספר טיפולים שלא עזרו לי (במשך חודש עברתי דיקור סיני, פיזותרפיה ומתיחות , מסאז') לאחר הטיפולים חזרתי לרופא נתן לי זריקות קורטיזון פעם בחודש. הזרמים ממשיכים ואין שיפור מה אתה ממליץ לי לעשות הכאבים בלתי נסבלים תודה

בעיות בצוואר יכולות לגרום לכאבי ראש. על מנת שאדע אם אוכל לעזור, עליי לבדוק אותך. בדיקת MRI בצוואר עדיפה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק