פריצת דיסק l-4-3 וקרע אנולרי מs-1 עד l-2

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/05/2024 | 08:17 | מאת: זוהר

מה שבכותרת לפי mri היתי אצל טובי המומחים הפרופסורים כולל כאלה שעושים ניתוחים אנדוסקופים. כולם אמרו טיפול שמרני . לי זה לא עוזר בכלום כבר 9 חודשים הכאבים מתגברים עם ההליכה ומוקרנים ל 2 מפרקי הירכיים עד נימולים ב 2 הרגליים וזעזועים בירך שמאל עם כאבים חדים. והשאלה- 1-עד מתי.. 2-למה לא מנתחים וגומלים אותי מהיסורים הנוראיים. מה צריך לעשות כדי להגיע לניתוח? לבוא על כסא גלגלים? 3-מה לעשות בינתיים שלא עשיתי- כי כבר יש פיזיותרפיה, התעמלות רכה מתיחות והליכות עד כדי כאבים עזים... בברכת סבל מתמשך וצפייה לגאולה מהסבל

אמן ניתוח לא פותר כל בעיה אפשר להגיע ליעוץ

10/05/2024 | 15:07 | מאת: זוהר

מיואשת לגמרי עשיתי כבר הכל.. הפיענוח אומר דיסק לוחץ על עצב.. 1- האם - לפני שראית-ניתוח שאיבת דיסק או הזזת העצב עשוי לפתור משהו? 2- מה דעתך על זריקה תחת שיקוף? . האם כמו משכך כאב שרק מקלה על כאבים עזים? האם עלולה לגרום נזק רב יותר. סליחה ובברכת ימי ריפוי ומזור

אמן זריקה זו אופציה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק