פריצת דיסק. בגב מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/04/2024 | 11:47 | מאת: ori

יש לפי mri l-3 l-4 הכאבים עזים ולוקחת ארקוקסיה פעם ב 5 ימים 90 מקג לא עזר שום טיפול שמרני רציתי להגיע אליך לבלינסון לשקול ניתוח אצלך בלבד.. אולם קופח מאוחדת לא מאשרת למרות שיש הפנייה לנוירוכירוג. אם אעבור לכללית אוכל להגיע אליך רק מחודש 7-24... מה ניתן עוד לעשות חוץ מניתוח פרטי אצלך אשר יקר מאד לכיסי

את יכולה להגיע ליעוץ בבלינסון עם תשלום של כ 200 ש"ח במקום טופס 17, כך נוכל לקבוע את מידת הדחיפות.

01/05/2024 | 08:54 | מאת: ori

תודה רבה ואכן הזדרזתי והתקשרתי למס טל הנמצא כאן ושם הודיעו לי שזו מחלקה ואם ארצה מרפאות חוץ יש מספר אחר . אך שם יש מענה קולי שמספר זה הינו רק לשיחות יוצאות... 1- מה עושים עכשיו? 2- אם אצליח בכל זאת להגיע אליך לשלם עלות הביקור ונחליט ניתוח- מה המהלך הבא. באם אז שוב אזדקק לחסדה של המאוחדת או שיש אפשרות נוספת בהוצאה סבירה יותר מניתוח פרטי.. בהוקרה

10/05/2024 | 08:21 | מאת: ori

ושאלה 2 על עלות ניתוח בבלינסון תחת ידיך הגם שאני לא חברה בכללית?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק