בלט דיסק L5-S1 וחוסר תחושה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/01/2024 | 22:58 | מאת: תומר

שלום רב, לפני כשנה וחצי חוויתי התקף בגב עם שני זרמים שירדו לכיוון הישבן. מאז חוויתי כחודש גב תפוס שהשתחרר, שני צידי הישבן תפוסים עד היום והתופעה הכי נוראית זה חוסר גירוי עצבי באיזור איבר המין. בבדיקת ct שעשיתי בשנה שעברה נמצא בלט דיסק בלבד בחוליות L5-S1 ובבדיקת mri אגן שעשיתי הכול נמצא תקין. בבדיקת emg נוספת שערכתי בשני הרגליים התוצאות היו תקינות. מאוד מבולבל ואובד עצות כבר מה אפשר לעשות, האם יש סיכוי שהבלט הקטן הזה יכול לגרום לתופעה שממנה אני סובל והאם ניתוח יכול לפתור את המצב? תודה, תומר

אם הבלט קטן ניתוח אינו מוצדק. לגבי הסיבות לתופעות שלך יכולות להיות מספר אפשרויות וכדאי שתתייעץ עם נוירולוג.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק