עמוד שדרה מותני mri מה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/11/2023 | 17:36 | מאת: חן

עשיתי mri עמוד שדרה מותני 1. ספונדילוליסטזיס לא מתקדם בגובה l5-s1 2. המנגיומה גדולה בגוף החוליה l5 3. הקונוס המדולרי ממוקם בגובה D12-L1 בחתכים האקסיאליים: בגובה L4-L5 בלט דיסק מסביב. לא הודגם בקע דיסקי. היפרטרופיה בליגמנטום פלאבום. נקבים מוצרים. התעלה הספינלית מוצרת יחסית. בגובה L5-S1 בלט דעסק מסביב. נושק לשק התקלי. היפרטרופיה במפרקים הפצטאליים. נקבים מוצרים. התעלה הספינלית מוצרת. בסיכום: שינויים דגנרטיביים בגובה L4-S1 עם הצרות התעלה הספינלית כמתואר. מה זה אומר ומה הטיפול חנה ברלן 0534342601.

הממצאים המתוארים אינם חד משמעיים עדיף להגיע עם הדיסק לבדיקה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק