יצרות של התעלה אשמח שתעזור לי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/08/2023 | 03:31 | מאת: שני אמר

היי דוקטור רציתי להתייעץ איתך אשמח מאוד שלעזור לי , מה אפשר לעשות כדי לא להגיע לניתוח ? אני בת 30 (אפשר להיכנס להריון במצב הזה ?) להלן התוצאות של הסיטי מותני ממצאים: לורדוזיס מותני שמור. הנמכה קלה של גובה גוף החוליה L5 באספקט אחורי. ללא עדות ל תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. ללא עדות למסות פרה או פרא ורטברליות. בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: גובה L1-L2: בגדר הנורמה. גובה L2-L3: בגדר הנורמה. גובה L3-L4: בגדר הנורמה. גובה L4-L5: בלט דיסק מלווה ועיבוי ליגמנטום פלבום וארטרופתיה פצטלית גורמים להיצרות ספינלית קשה והיצרות נראה פורמינלית בינונית משמאל וקלה מימין. גובה L5-S1: בלט דיסק אסימטרי לשמאל עם לחץ קל על השורש S1. ארטרופתיה פצטרית. התרשמות: שינויים ניווניים לאורך עמוד שדרה מותני כמפורט.

21/08/2023 | 03:35 | מאת: שני

שחכתי לציין שאני סובלת מכאבים באגן שמקרינים לרגל ימין ונימולים

לפי התיאור כנראה אין מנוס מניתוח, אפילו אנדוסקופי. אין שום בעיה עם הריון לאחר מכן.

13/09/2023 | 00:16 | מאת: שני

מה הכוונה אפילו לא אנדרוסקופי? כן מתאים לי הניתוח הזה או לא?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק