שבר דחיסה כפול בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/06/2023 | 11:24 | מאת: כרמלה

התגלה לי שבר דחיסה ב T12. ביצעתי ורטברופלסטיה לפני 3 חודשים. הכאבים ממשיכים באותה מידה עד עכשיו. בצילום CT כחודש לאחר הניתוח התגלה תמט של לוחית הקצה התחתונה של T11. הכאבים יומיומיים, קשיים בהליכה, בעמידה, בהרמת חפצים, ואף בזמן ישיבה. גב כפוף מאוד.לפני הניתוח אמרו מספר רופאים, כי הסכנות בו הן של זיהום או דימום. אף אחד לא הזכיר את הסיכוי הגדול יותר לשבר בחוליות נוספות. הרופאים שאיתם התייעצתי לאחרונה אומרים שאין מה לעשות. זה ארוע משנה חיים, כל ההתנהלות היומיומית שלי בהילוך אחר מאשר לפני כן. אשמח לעצה.

להמשיך לעקוב אחרי השבר ב T11 ואם יחמיר לבצע גם לו הזרקת צמנט.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק