סי טי לאחר ניתוח היצרות עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/05/2023 | 12:31 | מאת: מ.משה

מצ"ב לאחר למינקטומיה בגובה l4-5 עם מלאות במטית הניתוח ותעלה ספינלית עשויה לייצג חמטומה קרוב לוודאי אשר לוחצת על השק התקאלאי בעיקר למול L4 . הסי טי עקב כאבים עזים לאחר ניתוח

אם מדובר אחרי ניתוח לאחרונה (עד כחודש) הנוזלים ייספגו ואז יבוא השיפור. אפשר לקחת סטרואידים לזירוז הספיגה ושיפור הכאבים.

21/05/2023 | 03:16 | מאת: מ.משה

בבדיקת הסיטי שזה היה לפני כשבועיים הייתה המלצה ,בדקת mri להשלמת ממצאים . כב הרופא דיבר על סטיורוידים לזכור הספיקה .מי יכול לתת מרשם רופא אוארטופד ?

או רופא משפחה

28/05/2023 | 04:27 | מאת: מ.משה

הייתי שמח לקבל מרשם ואופן קבלה .לציין שאני בן 84 ניצול שואה ,ולאחר ניתוח חוץ מכאבי סובל מחוסר אפשרות להגיע לרופא שמוכן לעשות טובה ענתי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק