איכות חיים ירודה כתוצאה מנימולים וכאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/04/2023 | 19:06 | מאת: אני

שלום ותודה מראש על המענה. בת 50 חולה אונקולוגית עם מחלה גרורתית ברימיסיה. ב-15 שנים האחרונות אני סובלת מנימולים בפנים צד ימין, נימול שוק ימין, כאב בירך שמאל ותחושת כובד ביד ימין. עברתי בדיקות נוירולוגיות מקיפות ביותר שלא העלו דבר, מציינת כי התחושות הללו באים בהתקפים. הנוירולוגים אמרו שזה סוג של מיגרנה. אני מחפשת את מקור הבעיה כי אני באמת סובלת וככה אי אפשר לחיות. ביצעתי לפני 3 שנים mri עמ"ש צווארי ובו נמצאו בלטי דיסק במרבית הגבהים עם היצרות קלה של התעלה בצוואר. כמו כן ביצעתי ct לפני חודש ובוא נמצא l4-l5 בלט דיסק קל והיפרטרופיה פצטאלית ו-l5-s1 בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק והיפרטרופיה פצטאלית. האם משהו מכל מידע מההדמיות יכול להצביע על הנימולים והכאבים שאני סובלת מהם? אם כן, מה הדרך הכי קצרה להגיע לטיפול הטוב ביותר שייתן לי איכות חיים סבירה? תודה רבה.

ההסבר אינו טמון בהדמייה. יתכן תופעות לוואי של כמותרפיה או הקרנות

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק