אני לא מצליח לצעוק או לחייך

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/04/2023 | 17:05 | מאת: בחור מודאג 23

לפני שבועיים התכופפתי וכאבה לי השכמה הימנית וכל הראש שלי היה תקוע עם הסנטר לחזה(כנראה משהו עם השריר שם) ועכשיו אני בקושי מצליח לדבר אני לא יכול לצעוק או להרים את הקול שלי, הרופאה שלי אמרה לי לחכות לבדיקת ct עמוד שדרה צווארי, אני לא יודע למה אני צריך את זה עכשיו, כאילו זה יעזור לי, גם עם כמות הקרינה שזה מפיץ, אני כבר לא יודע מה לעשות אני מיואש אני רק רוצה לדבר לצחוק אבל אף גורם רפואי לא באמת רוצה לעזור לי, היא גם אמרה לי שהצוואר רחב או הכתפיים, בחיים לא הרגשתי ככה, אני לא יכול לצעוק שזה לא הגיוני אשמח לעזרה, גם כשאני נוגע בגרון למעלה אני מרגיש שהוא לא תקין לפני שזה קרה הייתי יכול לצעוק אפילו ללא שום מאמץ, חייב עזרה בבקשה תעזרו לי בבקשה אבל פשוט אף רופא לא עוזר לי, מרגיש שהמדינה מפקירה אותי, אני לא יכול יותר, אני אפילו לא מצליח לצעוק בפה סגור, לא יכול לחייך לבני אדם, הקול שלי לא כמו שהוא היה לפני שבועיים, וזה לא תורשתי כי לכל משפחתי יש קול די גבוה ולי בכלל איזה קול היה לי, אני רק רוצה להרגיש חי, כל עזרה היא ברכה

תרגיע. 1) למה לצעוק? תדבר רגוע 2) כנראה פריצת דיסק צווארי, עדיף MRI.

16/04/2023 | 01:40 | מאת: בחור מודאג 23

שלום ד"ר, הכוונה שלי היא לצעקה שצעקתי לפני קבלת המכה, כי לפני המכה הייתי יכול לצעוק מאוד חזק פתאום עכשיו אני בקושי יכול לצעוק, וגם אני מדבר חלש אנשים בקושי שומעים כל זה קרה וממשיך לקרות לי אחרי המכה, וגם אני מתאמץ לצחוק או לחייך, הפנו אותי לct עמוד שדרה צווארי, אבל אני חושש מהקרינה שיש בזה, כי אני מאוד רזה והשרירים שלי מאוד חלשים בזמן האחרון, ואיך יש לי פריצת דיסק צווארי ואין לי כאבי תופת בצוואר? ויש לי רק כאבים בשכמות?

לבצע MRI

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק