כאבים אחרי ניתוח קולופלסטיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/03/2023 | 20:50 | מאת: דני

שלום, אימי בת 74 עברה ניתוח קולופלסטיה עקב שבר בחוליה t8 היא סובלת אחריו מכאבים עצומים ששום תרופה לא מסייעת כולל טרמדקס, פרוקסט ועוד. האם זה מתב סביר היא מספר ימים אחרי הניתוח תודה

לחזור בבקשה לרופא שביצע את הפעולה אולי יש שבר נוסף בחולייה אחרת.

18/03/2023 | 19:35 | מאת: דני

תודה רבה דוקטור. מה עושים במצב כזה? בצילום רנטגן שבוצע מס׳ ימים לאחר הניתוח הראה שהכל תקין. האם ייתכן שלא נראה ברנטגן ויידרש ct? והאם יש פתרון שאינו ניתוח חוזר? המון תודה

לבצע CT או צילום עדכני ולחזור לרופא.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק