כאב גפיים שמגיע לפעמים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/02/2023 | 19:44 | מאת: בני כהנא

שלום רב ד"ר שלמה דוידוביץ. יש לי כאבים ברגל שמאל שבאים והולכים ברגע שזה בא אני פשוט רוצה למות מכאב! וכל זה התחיל לפני כמה חודשים. ולפני היו בכאבים וזרמים **בבוהן** רגל שמאל. רופא אורתופד הפנה אותי לEMG להלן התוצאות: emg study may suggest mild chronic radiculopathy L4-L5 bilaterally whitout acute denervation features. the rest of the nerves and muscles tests were normal. אני מעוניין לעבור ניתוח בחוליות הנ"ל. אשמח להבין ולהגיע יותר מוכן לרופא מנתח עם נתונים יותר מדויקים. לכן האם מומלץ יותר לעבור בדיקת MRI או CT במצב הזה. אציין שאין לי בעיה כספית גם אם לא אקבל אישור לMRI אם יש בכך תועלת גדולה יותר.

בהחלט יש צורך ב MRI

22/02/2023 | 11:30 | מאת: בני כהנא

שלום ד"ר שלמה דוידוביץ. אתה יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין שתי הבדיקות? למה במקרה הזה עדיף MRI על פני CT?

MRI מראה את מהלך העצבים בתוך תעלת עמוד השדרה ו CT לא.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק