כאבים בצוואר,……………,,,,,

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/02/2023 | 23:36 | מאת: אייה

בת 36 בריאה מזה שנים יש לי כאבים בצוואר שמקרין לכתפיים ולשכמות וכאבים ביד שמאל אחורית וכאבי ראש באופן קבוע, שאני מסובבת את הראש לצד שמאל שומעת קליקים שמפריעים לי ,עשיתי רינטגן שינויים ניווניים בגופי החוליות מרווחים בין חולייתיים שומרים מה זה אומר

כשמו כן הוא, שינויים ניווניים צריך לבדוק אם יש צורך בהדמיה נוספת כגון MRI

06/02/2023 | 18:37 | מאת: אייה

מה זה יכול להיות אני מודאגת, משהו חמור

07/02/2023 | 00:19 | מאת: אייה

זה יכול להיות גידול שלוחץ שם? כי אמא עברה את זה היה לה גידול שפירי בתוך התעלה שלחצה על העצב.

סבירות נמוכה. תבדקי אצל מומחה עמוד השדרה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק