תשובת סיטי ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/01/2023 | 08:19 | מאת: אור

שלום, לאחר כאבי גב ממש קשים… במשך חודשיים. שהקרינו לרגל שמאל.., להלן תשובות סיטי. גובה l4-l5. בלט דיסק היקפי משיק לשק התקאלי ללא היצרות נויורפורמונלית. גובה l5-s1. דיסק פרוץ סובארטיקולרי שמאלי על בסיס רחב , עם מיגרציה צפאלית, סקוסטרציה משיק לשק התקאלי, ולוחץ על שורש s1 שמאלי…. יש לציין שיש כאבים בגב בצד ימין בעיקר.. רגל שמאל יש כאבים. אבל הכול בגדר ״ הנסבל״ עומד על קצות אצבעות, על אחורי הרגליים. מכופף ברכיים חופשי. קצת שריר התאומים כואב.. שאלתי היא מזה אןמר המושגים של בפריצת דיסק ו האם ניתן בשלב זה להמנע מניתוח? ההגבלה שלי לא נכרת… רק כאבים ״ נסבלים…. תודה מראש

לא כל פריצת דיסק מצריכה ניתוח.

01/02/2023 | 23:55 | מאת: אור

אז לדעתך טיפול משמר בשלב זה יכול להועיל?

אם אין חסר נוירולוגי אז כן

03/02/2023 | 16:33 | מאת: אור

המון תודות… יש חוסר נוירולוגי ממש מועט שזה אומר זרמים ברגליים כאבים בשרירים. משהו נסבל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק