הרדמות ברגל ימים חולשה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/01/2023 | 20:02 | מאת: תמי

סובלת מזה 3שנים מכאבי גב .נימול לאורך הרגל חולשה קושי לעמוד ברגל ימים על האצבעות עברי מספר פעמים הזרקות בגב וגם טיפול בגלי רדיו ,מצב תוצאות  סיגנל לשד העצם בחוליות שמור. הקונוס תקין בגובה L1-L2. לא זוהתה פתולוגיה בעצבי זנב הסוס ואין עדות להאדרה פתולוגית בתעלת השדרה. T12-L1: בגדר התקין. L1-L2: בגדר התקין. L2-L3: בקע דיסק פרהצנטרלי ימני קל לוחץ מעט על קדמת השק ללא היצרות התעלה הפורמינות פתוחים. לאחר הזרקת גדוליניום נראית האדרה קלה סביב בקע הדיסק. L3-L4: בלט אנולוס שטוח נוגע בשק. התעלה והפורמינות במימדים תקינים. L4-L5: אין עדות לבקע דיסקלי. התעלה והפורמינות במימדים תקינים. L5-S1: דיסק ניווני מוצר במידה ניכרת עם בלט אחורי המשיק לשק. התעלה והפורמינות במי

על פניו אין ממצא ב MRI שמצריך ניתוח. זה אינו מחליף ייעוץ אצל מומחה עם הדיסק של ה MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק