כאב צוואר וכתף שמקרין ליד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/01/2023 | 19:50 | מאת: דניאל

היי אני סובלת תקופה של 3 חודשים מנוקשות וכאבים בצוואר בצד שמאל שמקרינה לי לשכמה, לכתף ולאורך הזרוע וכף היד, שהכתף והזרוע במאמץ האצבעות מעט רועדות. ביצעתי mri ראש ועמוד שדרה צווארי שהראה: יישור לורדוזיס צווארי c3-c4- בלט אחורי דיפוזי מינימלי c4-c5- בלט אחורי מרכזי קל על בסיס רחב מלווה בהיצרות מינימלית של התעלה c5-c6- היצרות יחסית של הפורמינה השמאלית. חוט צווארי בעובי ובאותות תקינים ללא האדרה חריגה מה ניתן לומר מהממצאים וכיצד ניתן לטפל? תודה!

את סובלת מהיצרות הנקב הבין חולייתי משמאל ב C5-6 , ממליץ על זריקה ממוקדת ופיזיותרפיה.

13/01/2023 | 11:32 | מאת: דניאל

תודה על המענה. על איזו זריקה מדובר? האם הממצאים אכן משליכים על התחושות שאני חווה? כאבים בשכמה, חולשה בזרוע ובכף היד?

כן, זריקה פורמינאלית לצוואר תחת שיקוף במרפאת כאב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק