כאבים לאחר תאונה עבודה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/01/2023 | 20:31 | מאת: בן 38 לאחר תאונה עבודה

יישור של הלורדוזיס המעבר הגולגולתי צווארי בגדר הנורמה. מרווח C4/C3 : בלט דיסק אחורי דיפוזי קל. מרווח C5/C4 : בקע דיסק מרכזי ומעט לימין קטן. מרווח C6/C5 : בלט דיסק אחורי דיפוזי בינוני . לחץ על קדמת השק הדורלי וחוט השדרה. סימנים של מיאלופטיה בחוט. היצרות של תעלת השורש בשני הצדדים. מרווח C7/C6 : מצב לאחר דיסקטומי והכנסת כלוב במיקום הדיסק. מרווח T1/C7 : בלט דיסק אחורי דיפוזי קל. היצרות של תעלת השורש בשני הצדדי אני הולך בחוסר שיווי משקל זרמים ב 4 גפיים כאבים חזקים ברשל שמאל צליעה קלה . האם לפי הבדיקה יש קשר לכאבים ולצליעה לבעיות בצוואר . אם אני עובד בעבודה כעובד במה בתאטרון אני יכול להרים עוד משקלים או זה רק יחמיר את המצב

עברת ניתוח קיבוע ב C6-7 וכעת לפי הפיענוח הבעיה ב C5-6, תפנה למומחה כי יתכן ותצטרך ניתוח נוסף.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק