פריצת דיסק עמ"ש מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/11/2022 | 10:30 | מאת: אלי

הי אני עם בעיות גב מס' שנים עשיתי MRI רצ"ב הפענוח שלו הלחץ שיש על S1 קשור לתכיפות שתן ? אשמח להמלצתך בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: בגדר הנורמה. - L1-L2 בגדר הנורמה. - L2-L3 בלט דיסק דיפוזי ואינטרה פורמינלי משמאל הגורם ללחץ על השק הדורלי - L3-L4 והצרות פורמינות נוירליות דו צדדי. שינוים ניווניים-הפרטרופיים באלמנטים אחוריים מלווים בבלט דיסק דיפוזי -L4-L5 גורמים להצרות של תעלה הספינלית ופורמינות נוירליות דו צדדי. בלט דיסק דיפוזי ואינרטהפורמינלי. - L5-S1 לסיכום:שינוים ניווניים ובלטי דיסקים כמתואר

לא חייב, הסיבות יכולות להיות מרובות מערמונית, שלפוחית השתן ועד מערכת העצבים המרכזית.

05/12/2022 | 08:22 | מאת: אלי

הי תודה על תשובתך אשמח לחוות דעתך על ה MRI ששלחתי תודה :)

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק