כאבי גבי חריפים מאד גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/11/2022 | 16:13 | מאת: גליה

שלום, אבי בן 89 צלול, פעיל ועצמאי (ברקע בעיות כבד, רפרוף פרוזדורים)....בשבועות האחרונים כאב גב תחתון חריף מאד שתחילתו כמעט לא איפשר הליכה, וכאבים בשינויי תנוחות, משכיבה לישיבה, מישיבה לעמידה וחוזר חלילה.. נעשה MRI שבסיכומו צוין כך : ב L2-3 שמורל נודול חריפים שינויים דיסקוגניים כמתואר, ב - 1S-5L מימין מודגמת היצרות פורמינלית, לקורלציה קלינית מה משמעות התוצאות ? כיצד ניתן לטפל ? תודה

לא נראה שאתה צריך ניתוח. לצורך אבחנה מדויקת עדיף להגיע להתייעצות תנסה פיזיותרפיה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק