כאב גב מותני בעיקר עיצבי עם הקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/11/2022 | 09:03 | מאת: שרית

בעקבות תלונה על כאבים בעצם הזנב הכולל גם לחצים לכל האגן וכאב בגב רגל שמאל. בוצע MRI.תוצאות הבדיקה מראים: S1-L5 -בלט דיסק דיפוזי המשיק לעצב ההיקפי הימני עם היצרות משנית בינונית של תעלת השורש מימין.אני עושה פיזתורפיה למעלה מחודש יים ואין אפילו הקלה בכאבים. גם פילאטיס. אין לי אפשרות לשבת או לשכב. הכאב לא נותן לי מנוחה. הזלדיאר מקל מעט. מה ניתן לעשות ? האם זה יכול פשוט לחלוף או שנדרשת פעולה נוספת? אשמח לכל עצה

הידרותרפיה ושחייה ואם לא יעבור תוף מספר חודשים לחזור לאורתופד

09/11/2022 | 11:33 | מאת: שרית

האם שחיית חזה זה מועיל? אני לא יודעת חתירה.

מועילה חלקית, תנסי עם שנורקל

עם שנורקל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק