ניתוח למינקטומי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/03/2011 | 19:09 | מאת: עמי

היי, הנני בחור בן 28, ספורטאי עברתי לפני כשלושה ימים ניתוח למינקומי, לאחר שסבלתי מפריצת דיסק והקרנה לרגל ימין, מספר שאלות ברשותך: 1. עדיין מרגיש תחושת כאב ברגל ימין (המוקרנת), האם דבר זה עדיין תקין? או שלאחר הניתוח לא הייתי אמור עוד לחוש בכאב ברגל זו 2. אם ברצוני לחזור לעבודתי, המצריכה ישיבה, האם הדבר עלול לגרום לפגיעה משמעותית בהחלמה? או אף גרימה של פריצה נוספת?? תודה רבה עמי

1) תתאזר בסבלנות לפחות לעוד שבועיים, אם הכאבים ימשיכו תתייעץ עם המנתח שלך. 2 ) כדאי שתתיעץ עם המנתח שלך, בכל מקרה עדיף מנוחה של מספר שבועות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק