בלט צווארי תוצאת mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/09/2022 | 00:26 | מאת: אפרת

בגלל סחרחורות שמחמירה עם תנועת הצוואר ותחושת שיוט ביצעתי mri מוח וצוואר mri מוח תקין mri צוואר תעלת השדרה ברוחב תקין יישור הלורדוזיס c6-7 בלט דיסק אחורי מרכזי קל עם לחץ קל על השק הדורלי. שאר הבדיקה תקינה לגמרי . האם ממצא כזה יכול להיות קשור לתחושה של חוסר שיווי משקל מעין תחושה בעת עמידה שעוד רגע נופלים הצידה אציין שכל הבדיקות דם תקינות לחץ דם סוכר ועם הליכה מרובה אין לי בעיה איך אדע אם זאת חרדה או תסמין אמיתי שקשור לצוואר? לאור הבלט האם ניתן להמשיך לעשות ספורט כרגיל פילאטיס ?אירובי ? שחית חזה ללא ראש במים

בספק אם הממצא בצוואר יגרום לסחרחורת ממליץ שתפנה למעבדת סחרחורת לטיפול

...מרפאת סחרחורת

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק