תוצאות סיטי והקרנה לרגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/09/2022 | 01:06 | מאת: רעות

ד"ר דוידוביץ שלום, בת 38, (בהמשך לתוצאות סיטי שרשמתי לך חוליות L4-L5: בלט אנולוס דיפוזי משיק לקדמת השק, ללא היצרות ספינאלית. חוליות L5-S1: בקע דיסק מרכזי לוחץ במידה קשה על השק התקאלי, עם היצרות פורמינאלית קלה משני הצדדים, כאבי סיאטיקה בעיקר ברגל ימין, לפעמים בשתי הרגליים). בהמשך להמלצתך הוזמנו לי תורים לmri, ובדיקת emg, ואני ממתינה. מה שקורה לפני שבוע כשקמתי בבוקר, המעבר מישיבה במיטה לעמידה היה מלווה בכאבים בלתי נסבלים ופתאומיים בעוצמתם בשוקי הרגל מאחורה, תחושה של שרירים תפוסים לפתע בצורה כואבת מאוד כך שלא יכלתי לעמוד ולהתיישר, סבלתי כאב קשה כחצי שעה עד שהשתחרר מעט, מאז כל בוקר הקימה מהמיטה לעמידה מלווה בכאב שהיה נראה כאב שרירים חד, אך לאחר כמה ימים שהתחושה של שריר תפוס בשוק, הכאב מרגיש ככאב סיאטי לאורך כל השוק מצידה החיצוני, הכאב קבוע בעיקר ברגל ימין ורק לאחר פרק זמן משתחרר הכאב הקשה אך במהלך כל היום החוסר נוחות בשוק המרגיש מהעצב כאילו הוא תפוס חזק מלווה אותי, גם מתוך שינה נהיה לי קשה לסובב את הרגל מתחושת כובד שהכאב בעצב גורם, מאז אני חיה עם הכאב כשבוע כל היום, שורף בעיקר בבוקר, גורם לי ללכת עם צליעה קטנה, אם להגדיר את הכאב הוא של שרירים תפוסים חזק או כאב מוכר לי מהסיאטיקה רק הרבה יותר חמור ובתחושה כאב שבא כדי להישאר, אנא עזרתך בבקשה מה כדאי לעשות בזמן ההמתנה לתורים, מפחדת שהמצב לא מחמיר בינתיים,והאם כאב כזה בשוקיים יכול להיגרם מהפריצת דיסק שיש לי, תודה

29/09/2022 | 01:18 | מאת: רעות

אציין שהכאב מורגש גם בכף הרגל עם נימולים לסירוגין, ובגלל המגבלה שהכאב יוצר בשוק הרגל, מרגישה עומס יתר על הברכיים שנחלשות וכואבות. תודה.

שבוע טוב עד שלא נראה אותך ואת ה MRI אין החלטה. אם המצב מחמיר עדיף אולי לפנות למיון ולהיבדק

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק