כאבים ביד ימין חזקים ביותר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/08/2022 | 02:02 | מאת: רות

שלום התעוררתי יום אחד עם כאבים בעורף שתוך כמה ימים התגברו והקרינו לי לכאבים ביד ימין כאבי תופת בכל תנוחה ביצעתי אמ אר אי וזה הפענוח אשמח לעצה מה לעשות מה הפתרון הבדיקה בוצעה בטכניקות שונות בשקלול t1,t2 במישור אקסיאלי וסגיטלי כולל הזרקת גדוליניום לעמוד שדרה גבי. הבדיקה בוצעה לבירור כאבים מקרינים ליד ימין עמדה צאוורית מיושרת עמדה גבית קיפוטית רגילה הקונוס בגובה d12 המעבר הקרניו-צרביקלי תקין C2-c3:תקין C3-c4:תקין C5-c6: אוסטאופיט דיסק קומפלקס אחורי לוחץ על קדמת חוט השדרה .שינויים ארטרוטים אונקו ורטברלים מימין מצרים את הפורמן. C6-c7:אוסטאופיט דיסק קומפלקס אחורי לוחץ על קדמת חוט השדרה .שינויים ארטרוטים אונקו ורטברלים משמאל מצרים את הפורמן. C7-d1:תקין לאורך עמוד השדרה הגבי לא נראו בקעים לא נראה לחץ על חוט השדרה .הפורמינה פתוחים . לא ניראה סיגנל חריג בחוט השדרה אין האדרה חריגה בגדוליניום.

ישנם ממצאים היכולים להסביר את הכאב. תוכל להגיע ליעוץ עם הדיסק של ה MRI?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק