CT מותני -ניוון דיסקלי עם היצרות דו"צ קשה L5-S1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/08/2022 | 12:16 | מאת: CT מותני -ניוון דיסקלי עם היצרות דו"צ קשה L5-S1

ד"ר דוידוביץ שלום, בעקבות כאבים בלתי נסבלים בגב התחתון עם הקרנה לרגל ימין, פענוח CT: בגובה L5-S1: בלט דיסק היקפי כללי עם לחץ קל על תעלת השדרה. היצרות נוירופורמינית דו"צ ורושם ללחץ על השורש מימין. נטלתי ארקוקסיה למשך שבועיים, הקל על הכאבים במעט. עברתי הזרקה תחת שיקוף של סטרואידים באסותא, עזר לכאבים ב 50% למשך 3 ימים בלבד. עברתי הזרקת וולטרן במוקד רפואה דחופה, עוזר קצת אבל עדיין סובל מכאבים. האם ניתוח אנדוסקופי רלבנטי במקרה שלי? תודה רבה!

יש סיכוי שכן, לבצע MRI ולהגיע ליעוץ

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק