פענוח mri - גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/08/2022 | 00:11 | מאת: אבי

שלום וברכה. האם יש קשר בין ממצאי mri להלן לדלקות חוזרות בגב תחתון? זה לפעמים עובר בצורה קלה יחסית ולפעמים יכול ממש לגרום לכאבים מאוד חזקים כולל במנוחה ולהגבלה מאוד משמעותית בתנועה ונמשך עד לקיחת נוגדי דלקת. להלן הממצאים: בצקת מח עצם מינימלית ב-PLATES END מגובה T11 עד L2 סביב בקעי שמורל קטנים. הנמכה קלה של הדיסקים מגובה 10T עד 2 שינויים דגנרטיביים במפרקים פצטליים בגובה .L5-L4 תודה

כן בהחלט שינויים ניווניים גורמים לדלקת וההיפך

12/08/2022 | 07:01 | מאת: אבי

בהמשך לזה. יש מה לעשות כדי למנוע את זה? בן 42 וסובל מדלקות חוזרות שלעיתים מגבילות בתנועה בצורה משמעותית מאוד

טיפול אלטרנטיבי כולל כורכומין

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק