כאב צוואר וכתפיים באים והולכים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/08/2022 | 12:15 | מאת: איציק

שלום בן 53 בריא בדרכ סובל מזה שבועיים מכאביי צוואר וכתפיים באים והולכים עובד שיפוצים פיזית ,חדר כושר וגלישת גלים ,,עשיתי סי טי ,האם יש ממצאים מדאיגים לדעתך תודה. : הבוגה לש יפוג תוילוחה רומש. המגדוה תורציה הלק לש םיחוורמה םייתילוחןיבה הבוגמ C4-C7. םיזיז םיינווינ םיימדק םינטק הבוגמ C3-C7 םיירוחאו םינטק הבוגמ C4-C7 םייוניש םייטורטרא קרפמב וטנלטאה-ילטנד. םיבקנה םיילרואנה ומגדוה םירצומ ךרואל עש" יראווצה. םייוניש םייטורטרא םיקרפמב םילטצפה וקנואהו-םילרבטרו ךרואל עש" יראווצ. הטילב תירוחא הלק לש סוחסה ילקסידה הבוגב C2-C3, C4-C5, C5-C6. ןיא תודע סיזונטסל תילניפס ראשב םיהבגה לש עש" יראווצ.

שמת לב שכתוב הפוך ? בכל מקרה תבצע MRI

05/08/2022 | 18:23 | מאת: איציק

הגובה של גופי החוליות שמור. הודגמה היצרות קלה בין החוליות מגובה c4 c7. זיזים ניוונים קדמיים קטנים מגובה c3 c7 ואחוריים c4 c7. שינויים ארטרוטיים במפרק האטלנטו דנטליים. הנקבים הנאורליים הודגמו מוצרים לאורך עש צווארי. שינויים ארטרוטים במפרקים הפצטלים והאונקו ורטברליים לאורך עש צווארי. בליטה אחורית קלה של הסחוס הדיסקלי בגובה c5 c6 ,c4 c5 , c2c3. אין עדות לסטונזיס ספינלית בשאר הגבהים של עש צווארי.

MRI

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק