תוצאות Mri + Emg עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/08/2022 | 17:51 | מאת: דודו

שלום , אני בת 33 , עקב 3 שנים של כאבי צוואר , שכמה ימין , כאב כפות ידיים וחולשה , רדימות באצבעות , ניסיתי כל הטיפולים השמרניים וכלום לא עזר לצערי, נשלחתי לבדיקות : Mri עמוד שדרה צווארי : יישור לורדוזיס צווארי בימני התייבשות דיסקים בכל המרווחים בלט דיסק אחורי ושמאלי c4-c5 מלווה באסטואפיטים , לחץ קל על השק הדורלי ,וגורם להוצאות פורמינלית קלה משמאל. בלט דיסק אחורי c5-c6 , מלווה באסטואפיטים , לחץ קל על השק הדורלי . תוצאות Emg : יד ימין מראה על סימני דינברציה בשריר triceps מימין ,לסיכום:: מתונה מתאימה לבעיה שורשית c6-c8 . מה הממצאים שיש לי אומרים ?? האם אצטרך לניתוח עמוד שדרה צווארי אחרי על הטיפול השמרני הכושל ?? תודה

לכאורה אין קשר בין ממצאי ה MRI לאלה של ה EMG, כדאי בדיקה פרונטאלית מומחה עמוד שדרה.

06/08/2022 | 13:30 | מאת: דודו

מה אומרות תוצאות Mri? ומה אומרות תוצאות Emg ? מה הטיפול ,?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק