ממצאי mri עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/07/2022 | 06:59 | מאת: מאור

שלום רב, בן 32 לפני 3 שבועות אם.אר.אי ע"ש צווארי בבדיקה נתגלו הממצאים הבאים: C3-c4 - היפרטרופיה אונקו ורטבילית ימנית, לוחצת קלות על צידו הימני של החוט, ומצרה את הפורמינה הימנית עם לחץ על השורש. C5 -C6- בלט דיסקלי קל, ללא היצרות ספינאלית היצרויות פורניליות מתונות ללא לחץ בולט על השורשים. כל שאר החוליות בלט דיסקאלי קל ללא היצרויות. השאלה שלי: 1.מה אומרות התוצאות? 2.האם נורמלי שאדם בן 32 , יסבול מהתופעות הנ"ל? לא אופייני יותר לגיל מבוגר, אני מתאמן לא מעשן שומר על אורח חיים בריא.. האם התוצאות הנ"ל חמורות לדעתך? האם התוצאות הנ"ל עלולות להיגרם כתוצאה מהרמת משקולות/מכשירים מחדר הכושר? אשמח לתשובןת מפורטות וברורות כדי שאדע כיצד להמשיך טיפול. תודה רבה לך ד"ר.

הממצאים אינם חמורים, יתכן ששחקת את החוליות במכון הכושר. עדיף למתן את הרמת המשקולות

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק