כאבים מוקרנים לרגל ימין - סוגיית טיפול - בקשה להמלצה / התייחסות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/05/2022 | 07:30 | מאת: rrf

שבוע טוב מצרף פיענוח CT שבוצע - אני כרגע מתחיל את השבוע הרביעי בתוך הכאבים אשמח להמלצה כיצד להתקדם .. L1-L2 בלט דיסק הקיפי קטן גורם ללחץ קל על שק התקאלי L2-L3 בלט דיסק הקיפי קטן גורם ללחץ קל על שק התקאלי L3-L4 בלט דיסק הקיפי קטן גורם ללחץ קל על שק התקאלי L4-L5 בלט דיסק הקיפי בינוני עם לטרליזציה לצד ימין גורם ללחץ קל על שק התקאלי. היצרות נוירופורמינלי מימין. לחץ על עצב ספינלי ימני. שינויים ניווניים באלמנטים אחוריים L5-S1 בלט דיסק היקפי קטן גורם ללחץ קל על שק התקאלי. איבוד גובה בין-חולייתי. אפקט ואקקום טוב דיסקי. לסיכום: שינויים דיסקוגניים וניווניים לאורך עמוד שדרה מותני, יותר בולטים בגובה L4-L5 כמתואר תודה וכל טוב

אם אין חסר נוירולוגי ניתן לבצע זריקה אפידוראלית תחת שיקוף

11/05/2022 | 14:35 | מאת: rrf

תודה על המענה בציון חסר נירולוגי - האם הרדמות צד ימין של הרגל (ברך, צד חיצוני של השוק וכן הצבעות קטנות ברגל) הינם חסר נוירולגי? תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק