כאבים נימולים הרדמות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/04/2022 | 15:39 | מאת: עדן

שלום אשמח להסבר תוצאות . סובלת מכאבים חזקים כולל נימול הרדמות כפות רגלים וכאבים חזקים ברגל גובה של גופי החוליות שמור. מרווחים בינחולייתיים שמורים. הנקבים הנוירלים ללא היצרויות. שינוים ארטרוטיים קלים במפרקים הפצטליים לאורך ע"ש מותני. שינוים ניווניים במפרקים הסקרואיליאקליים. השטחה של הסחוס הדיסקלי בגובה L4-L3. בליטה אחורית קלה של הסחוס הדיסקלי בגובה L5-L4 ובקע דיסקלי מרכזי קטן בגובה S1-L5. אין עדות לסטנוזיס ספינלית לאורך ע"ש מותני. הודגם ממצא היפודנסי באונה הימנית של הכבד - המאנגיומה? תודה

על פניו אין הסבר לכאבים מהגב. האם מדובר ב CT או MRI? תבדוק אצל אורתופד מומה לכפות רגליים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק